Kek nakon debakla u Koprivnici: Bit će neugodnih razgovora

Rijeka je doživjela dva teška udarca u Koprivnici, prvo je subotnjim remijem praktički ispala iz utrke za naslov, a danas je porazom 3:0 ostala bez finala Kupa.

Odigrali smo baš onako kako nismo smjeli, ostavili smo im prostora, bili su željni igre i zasluženo pobijedili. Tu netko mora preuzeti odgovornost, to je jasno. Ja prvi. Bit će neugodnih razgovora, počevši od mene pa do igrača. Čestitam Slaven Belupu i želim im puno uspjeha u finalu. Bili su bolji i zasluženo prošli dalje. Mislim da se nema što filozofirati, čestitam im od srca još jednom, rekao je Kek na početku, rekao je trener Rijeke Matjaž  Kek nakon teškog poraza od Slavena i ispadanja iz Kupa.

Dečki su pokazali sve ono što smo radili, mentalnu stabilnost prije svega. Prvih pola sata Rijeka je bila bolja, ali kada uđemo spremni odgovoriti na svaki zahtjev, spremni izvući sve iz sebe, tada dođe onih par minuta koje smo čekali, koji usmjere utakmicu. Jednostavno smo sve usmjerili na svoju stranu i zasluženo u konačnici pobijedili, rekao je trener Slaven Belupa Željko Kopić.

Cijeli tekst s reakcijama trenera pročitajte na stranicama Radio Rijeke.