Počela prodaja ulaznica za četvrtfinale s PSG-om

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb prvi je dvoboj četvrtfinala VELUX EHF Lige prvaka, u kojemu će hrvatski rukometni prvak u subotu, 23. travnja s početkom u 20.30 sati u zagrebačkoj Areni ugostiti francuski Paris Saint - Germain.

Danas je počela prodaja ulaznica za taj veliki obračun putem interneta. Online prodaja odvija se preko web stranice www.ulaznice.hr , kao i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima - Tisak Media, Aquarius records, Croatia records, Kompas i Atlas.

Kao i tijekom cijele sezone, u prodaju je pušten isključivo donji prsten Arene Zagreb i to za utakmicu s PSG-om po cijenama od 50, 30 i 20 kuna.

Prodaja ulaznica na blagajnama počinje u ponedjeljak, 18. travnja, i to na blagajni Arene Zagreb od ponedjeljka do petka od 16 do 19 sati, te u subotu od 14 do 20.30, a na blagajni Kutije šibica od ponedjeljka do petka od devet do 16 sati.

Utakmicu PPD Zagreb - PSG prenosit će HRT, dvoboj ćete moći pogledati 23. travnja od 20.30 na Drugom programu. Emisija uoči utakmice krenut će pola sata ranije.