Mamić: Okrećemo se prema Kupu, srijedi i – Hajduku

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan s igrom i pobjedom Modrih u susretu 29. kola Prve HNL protiv Osijeka (3:0).

Čestitke momčadi koja je nakon 20-ak uvodnih minuta odigrala jako dobru utakmicu. Bilo je teško vrijeme, dosta je brzo zatoplilo i trebalo nam je neko vrijeme da dođemo na "radnu temperaturu", a kada smo to uspjeli onda smo bili dobri. Pobjeda je apsolutno zaslužena i već se okrećemo prema Kupu, srijedi i – Hajduku, rekao je Mamić nakon utakmice pa posebno pohvalio jednog igrača.

Puno igrača je danas bilo na visokom nivou, a moram reći da je meni Machado kao srednji vezni odigrao zaista odličnu utakmicu, rekao je Mamić pa se osvrnuo na početnih 20-ak minuta u kojima su gosti agresivnom igrom dobro parirali Dinamu: Mi, nažalost, gubitkom agresivnih igrača nemamo profil koji može odgovoriti na agresivnu igru protivnika. Pokušavamo zato situacije riješiti na drugu način i to je dobro funkcioniralo nakon početnih 20-ak minuta.

Među strijelce se danas upisao i Angelo Henriquez: Sigurno će mu to pomoći jer napadači žive za golove; tu su najosjetljiviji. Naravno da je to dobro za njega i cijelu momčad. Njegova volja? Tu nema baš nikakvih problema; dapače. On se u treningu ponaša na top nivou, pristup i želja su mu sjajni te čak tu želju treba malo spustiti kako bi igrao jednostavnije i onda će doći i ono u čemu je najbolji – golovi, zaključio je Mamić.