Vujović: Katastrofalno suđenje, a odlučivale su nijanse

Hrvatski prvak PPD Zagreb nije uspio izboriti finale regionalne SEHA lige, na Final fouru u Varaždinu, na kojemu učestvuju čak tri sudionika četvrtfinala EHF-ove Lige prvaka, poražen je u polufinalu od Vardara s 26:24.

Čestitam Vardaru, interesantna utakmica, puno tenzija, puno pogrešaka igrača i sudaca, na kraju i zapisničkog stola. Na kraju mi se čini da je pobijedila za nijansu sretnija ekipa, no moja ekipa dala je sve i borila se za svaku loptu, tako da ne mogu biti ljut. Bit će šanse iduće godine. Odavno nisam gledao lošije suđenje, i to ne govorim na našu štetu, griješili su na obje strane, po europskim kriterijima ovo je bilo neprolazno suđenje, rekao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Imamo dan odmora, navikli smo na gist raspored, probat ćemo odigrait najbolje moguće u nedjelju, najavio je ogled za treće mjesto s Meškovom.

Odigrali smo odličnu utakmicu, pokazali smo pravi rukomet, odlične obrane. Pokazali smo da je SEHA pun pogodak. Moram zahvaliti svim, navijačima, bilo je gušt, bodrili su nas kad je bilo najpotrebnije. Morat ćemo naći motivaciju za nedjelju, neće biti lako, pokazao je to Meškov protiv Veszprema, ispao je tek na penale. Dobro ih znamo, znamo što mogu. Vjerujem da s jednom dobrom igrom možemo biti treći, rekao je kapetan PPD-a Zlatko Horvat.