U-21: Hrvatska u Zaprešiću lovi nove bodove protiv Estonije

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine danas u Zaprešiću igra kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Estonije.

Izabranici Nenada Gračana u četvrtak su na najbolji način uzvratila Španjolcima za poraz u Rijeci te slavljem u Burgosu (3:0) ponovno zasjela na prvo mjesto Skupine 6, a danas bi protiv Estonije trebali upisati nove bodove.

[VIDEO] Kvalifikacije EP U-21: Vatreni u gostima deklasirali Španjolce

Nakon "Hasta la vista", Ćorić objavio i video slavlja iz svlačionice

Hrvatska i Estonija sastale su se već u rujnu prošle godine, a Gračanovi izabranici Tartu su napustili sa sva tri boda u džepu. Za pobjedu 4:0 pobrinuli su se dva puta Pašalić te po jednom Milić i Radošević.

Estonci su svoje jedine bodove u skupini zasad osvojili protiv San Marina, remijem kod kuće 0:0 i pobjedom u gostima 2:1, a na gostovanjima kod Švedske i Gruzije poraženi su rezultatima 5:0 i 3:0.

Junak pobjede nad Španjolcima Stipe Perica zna da unatoč velikoj pobjedi nad Španjolcima zadatak nije gotov pa napominje: Nema opuštanja, idemo po novu pobjedu. Još nismo na Euru te nas čekaju i dvije utakmice sa Švedskom.

Hrvatska je u dosadašnjim domaćim ogledima u kvalifikacijama pobijedila Gruziju 1:0 u Koprivnici i San Marino 4:0 u Šibeniku, uz riječki poraz od Španjolaca (2:3).

Utakmica Hrvatske i Estonije u Zaprešiću počinje u 18:00 sati, a pravdu će dijeliti ciparski sudac Dimitrios Massias.