[VIDEO] Mršić: Odigrali smo izvrsnu utakmicu

Nakon što je Cedevita u Draženovu domu nadigrala momčad Fenerbahče, trener Veljko Mršić bio je očekivano zadovoljan viđenim, stavivši poseban naglasak na obranu.

Odigrali smo izvrsnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo jako dobro, a drugo izvrsno. Obrana koju smo večeras bila je bila ponajbolja koju smo pokazali u ovoj sezoni. Lopta je u napadu išla jako dobro i ponosan sam kako su dečki večeras odigrali. Nama je svaka pobjeda u Euroligi uspjeh, kao i svaka dobra igra jer smo primjerice u porazima protiv Efesa i Darussafake bili blizu. Nismo mogli proći u playoff, no s vremena na vrijeme pokazujemo da možemo odigrati dobre utakmice. Prijašnji porazi u Top 16 su ujedno i cijena odrastanja mladih igrača. Arapović nam je standardan na četvorci i mislim da nitko u Euroligi na toj poziciji nema startera tog godišta koji toliko doprinosi, rekao je poslije pobjede trener Cedevite Veljko Mršić.

Večeras prvi strijelac Cedevite Marko Arapović i sam je došao na konferenciju za novinare: Mislim da je ovo bila dobra utakmica od strane svih igrača. Dobiti 30 razlike ovakvu ekipu je nešto što nam je bilo potrebno nakon niza poraza i lošijih predstava. Imali smo period lošije igre, koji se dogodio iz raznih razloga, i žao mi je što se to dogodilo u takvom trenutku kad se odlučivala cijela sezona. No, treba nastaviti dalje i danas smo pokazali da smo još uvijek ekipa i da ginemo jedni za druge.

Trener gostiju Željko Obradović bio je razočaran svojim igračima: Mi smo osigurali prvo mjesto, a igrali smo protiv momčadi koja je bila veoma motivirana. Očigledno da je sve u glavama igrača. Ovo je bilo žalosno i bruka. Trebali bi se ispričati svima koji su došli gledati ovu utakmicu jer ovo što smo mi večeras igrali nije ni amaterski. Želio bih se ovom prilikom zahvaliti publici na pokazanoj podršci na mojem predstavljanju. Ja sam ovu utakmicu pripremao kao i svaku dosad.