Gračan: Igrači su pokazali kvalitetu; Ćorić na FB-u: Hasta la vista!

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine starosti pobijedila je u gostima Španjolsku 3:0 i vratila se tako na vrh ljestvice kvalifikacijske skupine 6 za Europsko prvenstvo.

Čestitam igračima na velikoj pobjedi, sigurno nije bilo jednostavno s obzirom na to da smo imali mnogo izostanaka, rekao je izbornik Nenad Gračan.

U odnosu na riječki dvoboj u studenome, u kojem je Španjolska slavila 3:2, Hrvatskoj je nedostajalo devet igrača, između ostalog Kovačić, Halilović, Pjaca, Pašalić, Radošević, Vlašić, no mladi su se Vatreni u Burgosu pokazali u izvrsnom svjetlu.

Igrači su zaista pokazali svoju kvalitetu i odgovornost prema dresu koji nose. Bili su vrlo ozbiljni i na kraju smo zasluženo pobijedili ovako visokim rezultatom. Još jednom čestitke svima, zaključio je Gračan u izjavi objavljenoj na službenim HNS-ovim stranicama.

Ante Ćorić, koji je asistirao kod prva dva gola Hrvatske, na Facebook profilu poručio je: Ovako se igra za Hrvatsku! Hasta la vista! te čestitao suigračima: Čestitke cijeloj ekipi na velikoj pobjedi protiv moćne Španjolske!