Iz Dinama demantirali "slučaj Ćorić": Nisu ga zaboravili na Poljudu

Autobus i većina delegacije pod policijskom pratnjom krenula je prema Zagrebu dok su, u dogovoru s trenerom, Ćorića na Poljudu ostali čekati klupski djelatnici sa službenim automobilom, objavili su u priopćenju iz Dinama oštro opovrgavajući da su nakon poraza od Hajduka u Splitu zaboravili svojeg mladog igrača.

Ante Ćorić je bio nasumično izabran za doping kontrolu kojoj se podvrgnuo nakon odigrane utakmice. Dok su suigrači i trener obavljali medijske obaveze i pripremali se za polazak kući Ante još nije uspio dati dovoljnu količinu urina potrebnu za doping test. Obzirom da gostovanje Dinama u Splitu osigurava veliki broj policajaca naravno da nije bilo logično da svi oni, a ima ih na stotine, čekaju na cesti, semaforima i po Splitu satima dok Ćorić ne pomokri dovoljnu količinu za test. Posebno kada se to, a znalo se događati, može čekati do dugo u noć, stoji u priopćenju.

Iz Dinama objašnjavaju da je Ćorić nakon što je popio osam bočica vode oko 20 sati završio s dopinškom kontrolom te s klupskim liječnikom i djelatnicima kluba te uz policijsku pratnju do Vrpolja, krenuo prema Zagrebu.

Žutilo je jedna stvar i postoji svugdje u svijetu, ali ovakve laži i potpuno izmišljene priče "podebljane" Spielbergovskim "lutanjem Ćorića po stadionu uz dozivanje suigrača i trenera" zaista prelaze sve granice, ustvrdili su iz Dinama.

Ćorić, koji zasad nije htio komentirao ovaj slučaj, već je bio na izlaznim Dinamovim vratima nezadovoljan odnosom prema njemu. Početkom godine mladi je nogometaš izgladio razmirice s klupskim vodstvom i odlučio ostati.