Srna: Veselimo se lijepoj atmosferi bez zvižduka

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra prijateljsku utakmicu protiv Izraela u osječkom Gradkom vrtu, a kapetan Darijo Srna najavljuje dobar rezultat i veseli se dobroj atmosferi na stadionu.

Uvijek je lijep osjećaj doći u Hrvatsku, pogotovo u Slavoniju i Osijek. Uvijek imamo lijepu i pozitivnu atmosferu, nema zvižduka, 90 minuta se bodri reprezentacija, kao što bi trebalo biti svugdje. Napokon imamo malo mira, bez povišenih tenzija natjecateljskih utakmica, makar smo došli napraviti dobar rezultat. Došli smo i napraviti dobar ugođaj unutar i oko reprezentacije te se korak po korak pripremiti za ono što nas čeka u Francuskoj, najavio je Srna.

Iako u ovom reprezentativnom tjednu neće biti previše prigoda za jače treninge, izabranici Ante Čačića opet će dati sve od sebe na terenu.

Za reprezentaciju uvijek imamo motiva. Dio igrača iz Europe možda je i malo umoran, no imamo mladih koji mogu preuzeti teret i koji predstavljaju budućnost. Naravno, svi će zaboraviti umor kada čuju hrvatsku himnu. Bitno je izvući pozitivan rezultat i da ne bude ozlijeđenih igrača, naglasio je Srna.