Rakitić zbog ozljede otpao za dvoboje s Izraelom i Mađarskom

Ivan Rakitić propustit će pripremne oglede Vatrenih protiv Izraela u srijedu u Osijeku i Mađarske u subotu u Budimpešti zbog ozljede desnog lista.

Rakitić je s popisa kandidata otpao zbog ozljede desnog lista zadobivene u nedjeljnom ligaškom ogledu svoje Barcelone i Villarreala, u kojemu je postigao i pogodak. Hrvatski se veznjak na problem požalio u ponedjeljak te je odmah napravljen ultrazvučni pregled, a u utorak je ozljeda potvrđena magnetskom rezonancijom, objavio je HNS.

Rakitić ipak stiže u Osijek, jer će mu u 18.30 u hotelu Osijek biti svečano uručena nagrada Vatrena krila za najsrčanijeg hrvatskog reprezentativca.

Inače, Vatreni su, nakon što su se u ponedjeljak okupili u Zagrebu i odradili jedan trening, otputovali u Osijek u kojem ih u srijedu očekuje pripremni ogled s Izraelom. Izabranici Ante Čačića od 16.45 trenirat će u Gradskom vrtu.
 
Utakmica s Izraelom igrat će se u Gradskom vrtu od 18 sati uz prijenos na Drugom programu HTV-a i HR-a te na našem portalu. Nakon Izraela, Vatrene u subotu očekuje i pripremni ogled s Mađarskom u Budimpešti.