Jeličić u Stadionu: Mudrost, pamet i koncentriranost donijeli su Hajduku pobjedu

U emisiji Stadion Joško Jeličić osvrnuo se na utakmicu Hajduka i Dinama u kojoj je splitska momčad nakon poraza u Kupu svladala hrvatskog prvaka s 1:0.

U samo četiri dana od potpune depresije do totalne euforije. To je hrvatska stvarnost. Hajduk je izgledao puno zrelije i koncentriranije nego što je to bio u srijedu, no rani gol puno im je toga olakšao. Oslobodio ih je straha, skinuo im je ogroman teret s leđa i zaigrali su puno opuštenije i slobodnije. Hajduk je utakmicu odigrao izuzetno pametno, no u mnogome im je posao olakšao Dinamo, koji je u Split došao lišen usluga tri najbolja igrača, ali i trenera, rekao je Jeličić.

Igrači Hajduka su limitirani kvalitetom, no nimalo nisam sumnjao u njihov karakter. Mnogi ističu kakao je Hajduk u nedjelju bio drastično agresivniji nego u srijedu. Nije to baš tako. Hajduk je u nedjelju napravio samo jedan prekršaj više nego što je napravio u srijedu, tako da ključ pobjede nije bila neka prevelika agresija, već mudrost, pamet i koncentriranost, objasnio je Jeličić.