Mamić uoči derbija: Hajduk može bolje nego u srijedu

Samo nekoliko dana nakon prve utakmice polufinala Kupa, Hajduk i Dinamo opet će se susresti na Poljudu, ovaj put u sklopu prvenstva.

Čeka nas drugi dio splitske epizode i, kao što sam rekao i uoči kup-utakmice, ova utakmica je za mene važnija. Želimo odigrati dobro, ponoviti srijedu i uzeti tri boda,
najavio je trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić.

O protivniku je uoči puta rekao: Sigurno je da mogu pružiti više nego što su pokazali u srijedu, ali, kao što sam tisuću puta rekao, Dinamo je taj, uz respekt prema svima, koji u Hrvatskoj odlučuje. Ako budemo na nivou prvog poluvremena bit će im jako teško.

Osvrnuo se Mamić i na izbacivanje Juniora Fernandesa iz prve momčadi: Sve što smo imali reći na tu temu piše u službenom priopćenju, ne znam što bih dodao. Napravio je prekršaj koji je sankcioniran.

Klub se pokazao izuzetno korektnim i fair kada smo ga kupili dok je bio ozlijeđen, što ne bi napravilo puno klubova, ali isto tako treba priznati da je on to zaslužio i donio nam puno toga dobroga u domaćim natjecanjima i Ligi prvaka. Ipak, on ima specifičan mentalitet s kojim se borimo, ali nekada se jednostavno dođe do zida i mora se reagirati na ovakav način, rekao je Mamić i naglasio da Junior sasvim sigurno neće konkurirati za ogled protiv Hajduka.

Imamo puno kvalitetnih igrača i ne sumnjam da će ga oni koji će igrati odlično zamijeniti. Brekalo normalno trenira i konkurira za utakmicu, zaključio je trener Dinama, koji je nakon konferencije za novinare održao s prvotimcima Dinama  posljednji trening prije puta u Split.