Burić: Protiv Dinama nam ne treba dodatna motivacija

Nestrpljivo očekujemo utakmicu. Pozivamo sve navijače da budu uz nas i dođu u velikom broju. Potrebna nam je njihova podrška kako bi ovi mladi bili pravi i odigrali dobru utakmicu, rekao je Hajdukov trener Damir Burić uoči prve utakmice polufinala Hrvatskoga kupa protiv Dinama na Poljudu.  

Burić još ne zna hoće li u srijedu moći računati na Bencuna i Velazqueza, a probleme s ozljedama imaju i Tudor i Mujan.

Imamo problema što se tiče ozljeda. S nestrpljenjem očekujem zadnji trening kako bih znao koji nam se igrači još priključuju, rekao je Burić koji se nada da će Velazquez biti spreman jer smatra da je idealan igrač za čuvanje efikasnog Pjace.

Protiv Dinama nam ne treba dodatna motivacija. Igrači su jako dobro upoznati s kvalitetom protivnika. Moramo raditi samo što se tiče taktike, ne i na psihološkoj pripremi utakmice, istaknuo je Burić.

Iste se momčadi ponovno sastaju u subotu u prvenstvu, a uzvrat Kupa igra se na Maksimiru 6. travnja.

Odigrali smo jako kvalitetno protiv Dinama ove sezone. Njihov golman je obranio šanse za gol, možemo za tim žaliti, ali treba gledati naprijed. Očekuju nas tri utakmice protiv Dinama, ovu prvu moramo odigrati kvalitetno, rekao je Burić pa se vratio na Kup: Iz dvije utakmice moramo izaći kao pobjednici. Kup je zanimljiv sam po sebi, ove dvije utakmice će pokazati kakvi smo, na kraju će pobijediti bolji.