Mamić: Vjerujem da će Brbić sutra odraditi kvalitetno suđenje

Čeka nas prvo poluvrijeme i želimo napraviti dobar rezultat. Znamo što nas čeka, ali vjerujemo u svoju kvalitetu i trebamo to potvrditi na terenu, rekao je trener Dinama Zoran Mamić najavljujući prvu polufinalnu utakmicu Hrvatskoga nogometnog kupa u srijedu na Poljudu protiv Hajduka.

Moram malo "prodavati" floskule i reći da su u Kupu uvijek moguća iznenađenja. Respektiramo Hajduk kao i polet koji im daje domaći stadion i publika, ali želimo pokazati da smo najbolji
, nastavio je Mamić i dodao: Dinamo je protiv svakoga u Hrvatskoj favorit.

Hajduk i Dinamo ponovno se sastaju u nedjelju kada na Poljudu igraju prvenstvu utakmicu. Iskreno, meni je važnija ona prvenstvena utakmica jer se u Kupu igraju dvije, ali ne bih sada o tome pričao. Želimo ući u finale i osvojiti Kup, to je jedino bitno sutra, naglasio je strateg Dinama.

Uoči polufinalnih dvoboja iz Hajduka su tražili strane suce, no HNS je odbio taj prijedlog. I nakon utakmica ovog vikenda, dosta se pričalo o suđenju. Na pitanje "kakvo suđenje očekuje" Mamić se vratio na svoju izjavu kako "što se Dinama tiče može suditi Torcida, a pomoćnici biti Brbić i Pavasović": Vjerujem da je gospodin Brbić vidio moju poruku, naporno trenirao, da će naći pravilnu veličinu dresa i odraditi to kvalitetno sutra.

Osvrnuo se Mamić i na glavni problem momčadi ovog proljeća, realizaciju: Naravno da bih ja volio da prije riješimo pitanje pobjednika i već nakon 20 minuta vodimo 5:0, ali ne ide to baš tako. Ipak mi imamo jako puno mladih igrača koji su skloni oscilacijama, imali smo i dosta problema i nije to tako jednostavno.