Burić ne vidi ništa sporno: Zasluženo smo pobijedili Zagreb

Zasluženo smo ostvarili pobjedu, ponavljam zasluženo, i to je ono što je najvažnije, rekao je trener Hajduka Damir Burić nakon što je njegova momčad na Poljudu pobijedila Zagreb 1:0 u posljednjem susretu 27. kola.

Splićani su slavili golom Sušića u 48. minuti iz kaznenog udarca koji je izborio Mujan. Njega je u šesnaestercu gostiju srušio Mudražija. Burić nije htio komentirati težinu tog kontakta.  

Osvojili smo vrlo važna tri boda. Vidio sam htjenje, borbu i požrtvovanost. Moramo žaliti za šansama koje smo imali. Ovako smo strepili do kraja jer nismo u stanju s rutinom i suverenošću izvesti 90 minuta. No, danas ste vidjeli pet igrača do 20 godina, ne može se to još očekivati od njih. Morate biti strpljivi i pozitivni. Sad nas čeka derbi protiv Dinama, dodao je Burić najavivši tako prvu polufinalu utakmicu Hrvatskoga nogometnog kupa protiv Dinama u srijedu na Poljudu.

Zahvaljujući dobrom terenu imali smo priliku pokazali da ne zaslužujemo mjesto na kojem se nalazimo. Nogomet se igra na golove, a u tome danas nismo bili uspješni, rekao je Zagrebov Dražen Madunović.