Mamić: Prema planu na Poljudu će braniti Ježina

Dinamo je pobijedio Lokomotivu golom u posljednjim minutama susreta, ali je i primio dva, kako je rekao trener Zoran Mamić, "lijepa, ali i jeftina gola".

Žao mi je zbog toga jer je Eduardo vrhunski profesionalac i svaki trening radi na maksimumu. Ne znam koji je razlog za ovakve pogreške i sreća što je momčad to i ovoga puta nadoknadila. Ipak, Eduardo kao i svaki drugi igrač ima pravo na pogrešku. Kup utakmica u Splitu? Prema planu tamo će braniti Ježina, rekao je Mamić.

Dinamo je na poluvrijeme otišao s prednošću od 2:0, no u nastavku susreta Lokosi su uspjeli izjednačiti. Pobjednički gol za 3:2 Dinamo je postigao tek u 93. minuti.

Prvih 40 minuta smo apsolutno kontrolirali utakmicu i radili stvari kao prava ekipa da bi na kraju prvog dijela izgledali drugačije, rekao je trener i opisao posljednjih pola sata igre: Stvarali smo prilike i imali pritisak što je otvaralo dosta prostora za kontre, ali nisu to iskoristili, vjerovali smo u sebe i u posljednjim sekundama riješili pitanje pobjednika.