Mamić nije odustao od Ademija: Situacija bi se mogla popraviti

Dinamo u nedjelju dočekuje Lokomotivu. Dan uoči susreta trener Modrih Zoran Mamić najavio je kako žele nastaviti seriju pobjeda i zadržati prednost na vrhu ljestvice.

Modri u gradskom derbiju ne mogu računati na "kartoniranog" Stojanovića, ali se zato u kadar vraćaju Sigali, Antolić i Soudani.

Mamić ističe da ih čeka opasni protivnik: Imaju dobru ekipu i rezultate. Poletni su, brzi i "živi" tako da trebamo biti jako oprezni. Rezultatski smo ih uvijek dobili, ali nikada nisu to bile jednostavne utakmice i moramo biti jako dobri.

U srijedu u Dinamo igra na Poljudu protiv hajduka prvi polufinalni susret Hrvatskoga nogometnog kupa. Mamić poručuje kako u nedjeljnoj utakmici "neće biti šparanja za Hajduk": Ovo je prvenstvo, nemamo pravo na krivi korak i igrat će najbolji mogući sastav.

Novinare su pitali u vezi mogućih pojačanja na poziciji zadnjeg veznog. Mamić je rekao kako "prate tržište". Iskreno, negdje u dubini duše se nadamo da bi se situacija oko Ademija mogla popraviti. Uskoro je novo ročište pa ćemo vidjeti, dodao je Mamić.