Navijač Leicestera odustao od oklade i dobio 72,000 funti

Navijač Leiceseter Cityja, koji je uoči početka prvenstva uložio 50 funti na to da će njegov klub osvojiti naslov prvaka Engleske, uz omjer 5.000-1, prošloga je tjedna prihvatio ponudu kladionice da mu odmah isplati 72.000 funta u zamjenu za odustajanje od oklade.

Oduševljen sam. Nakon što sam pročitao novine u subotu ujutro zaključio sam kako je vrijeme da unovčim svoj listić. Postanemo li prvaci svejedno ću biti oduševljen, nema razloga biti pohlepan, izjavio je dobitnik koji je najavio kako će s osvojenim iznosom otplatiti dugove te s ostatkom novca otići na ljetovanje u Španjolsku.

Navijač Leicestera prihvatio je ponudu kladionice prije no što je njegova momčad u subotu svladala Watford s 1:0 i tako povećala prednost u odnosu na drugoplasirani Tottenham Hotspur na pet bodova devet kola prije kraja lige.

Iz kladionice su objavili kako bi nakon subotnjih rezultata svoju ponudu za odustajanje povisili na 91.000 funta. Inače, da je čekao do kraja prvenstva, naravno ako bi Leicester osvojio naslov, spomenuti kladioničar zaradio bi 250.000 funta.