Navratilova stala uz Šarapovu, društvene mreže eksplodirale

Tenisačica Marija Šarapova šokirala je svijet priznanjem da je pala na doping testu kojeg je napravila na Australian Openu. Društvene mreže su eksplodirale, a svi su imali neko svoje mišljenje o tome što je i kako rekla Šarapova.

Preko svojih twitter profila reagirali su i mnoge osobe iz svijeta tenis.

Tako je proslavljeni američki tenisač James Blake na svom profilu napisao: Mudro od Šarapove što je održala presicu i na taj način priznala svoju grešku. No slažem se da treba biti oprezniji.

Reagirala je i jedna od najboljih tenisačica svih vremena, Martina Navratilova koja je stala na stranu Šarapove: Nadam se da će se ovo raščistiti jer kako se meni čini radi se o iskrenoj grešci.

Od tenisačica najburnije je reagirala Jennifer Capriati. Iako u svom tweetu nije eksplicitno imenovala Šarapovu svima je jasno na koga je mislila.

Užasno sam ljuta i razočarana. Morala sam izgubiti karijeru, ali nikad nisam izabrala varanje. Morala sam baciti ručnik i patiti, rekla je osvajačica Australian Opena i Roland Garrosa i dodala: Nisam imala skupocjenu ekipu doktora oko sebe koji bi našli način da varam i čekam da me znanost sustigne.

Evo još nekih reakcija: