Mamić o ugovoru s Brekalom i lošoj igri protiv Slaven Belupa

Dinamo je protiv Slaven Belupa upisao jedanaestu pobjedu zaredom i nastavio put prema obrani naslova prvaka.

Međutim, trener Zoran Mamić nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi. Štoviše, smatra da mu je ovo najteži predio na klupi Dinama koji vodi dvije i pol godine.
Malo sam pomiješanog raspoloženja: uvijek je bolje loše igrati pa dobiti, ali tri boda su jedino što me danas veseli. Teško je ovako reći koji su razlozi da nismo bili pravi, ali u svakom slučaju smo imali dosta problema u agresiji, kompaktnosti, rekao je Mamić i dodao: Znali smo da oni vole igrati, nismo ih napadali visoko da bude više prostora, ali igrali smo s previše dodira, sporo i svatko je bio u "svom nekom filmu".

Trener je prokomentirao i medijske napise oko ugovora Josipa Brekala. Ustvrdio je da Brekalo ima ugovor s Dinamom do ljeta 2017. i kako je njihova želja da ostane u klubu.

Svjesni smo da se ne možemo financijski natjecati s klubovima koji se motaju oko njega. Ipak, njegova obitelj treba shvatiti da je Dinamo najbolja okolina za njegov razvoj, to se pokazalo na bezbroj mladih igrača i nadamo se da će oni to prepoznati. Situacija nije kritična, mi smo razgovarali i još ćemo, ali iskreno imam osjećaj da je njima bliža ideja da Josip nastavi karijeru u inozemstvu, dodao je Mamić.