Mamić očekuje "nekoliko" igrača na Čačićevu popisu

U ponedjeljak izbornik Ante Čačić objavljuje popis igrača za sljedeće dvije utakmice, prijateljske dvoboje s Izraelom i Mađarskom.

Novinari su na konferenciji u Maksimiru, uoči nedjeljnog dvoboja sa Slaven Belupom, pitali trenera Dinama Zorana Mamića koliko igrača Dinama očekuje na popisu.

Nekoliko, rekao je sa smiješkom pa nastavio: Sada je ovo ispalo simpatično, ali budimo malo ozbiljni. Znači, imamo momčad koja dominira u prvenstvu, ima kvalitetu kakvu ima i naravno da zaslužuje igrače u reprezentaciji. Napravit ću medvjeđu uslugu bilo kojem igraču, ali reći ću da sam vidio podcjenjivačko pitanje našem kapetanu "nadaš li se pozivu?" Pričamo o kapetanu Dinama, nosiocu naše igre i sjajnom igraču... A on je samo jedan primjer.

Uz kapetana Domagoja Antolića, pohvalio je i Marka Pjacu koji je u par dana sjajnim golovima "srušio" Split pa Istru: Ima tek 20 godina, još puno karijere je ispred njega i sigurno da će napredovati iz dana u dan.

Dinamo uoči dvoboja sa Slaven Belupom ima pet bodova prednosti pred Rijekom, koja u nedjelju dočekuje Osijek. Hajduk, koji će s Interom igrati tek u utorak, za Dinamom zaostaje čak 14 bodova.

Hajduk ima veliko ime i navijače iza sebe, ali nemaju tako širok kadar igrača, a odlaske nikada nije lako nadoknaditi i već sam rekao da je za mene Rijeka naša druga najbolja momčad, zaključio je trener Modrih.