Šebetić: Ako zaustavimo Duvnjaka, zaustavit ćemo Kiel

U posljednjem susretu grupne faze Lige prvaka rukometaši PPD Zagreba gostuju kod aktualnog njemačkog prvaka i višestrukog prvaka Europe, Kiela. Susret počinje u 19.30, uz prijenos na našem Četvrtom programu.

Hrvatski je prvak uoči susreta već osigurao prolazak u osminu finala i peto mjesto.  

Sretni smo i zadovoljni što smo uoči tog posljednjeg, možda i najtežeg gostovanja već osigurali poziciju broj 5 i plasman u osminu finala. Iako dvoboj s Kielom ne može nijednoj ekipi donijeti pomak na ljestvici, ova je utakmica za nas jednako važna kao i svaka druga i sigurno da se ne idemo predati, već da ćemo dati sve od sebe da odigramo jednu pravu, mušku utakmicu, poručio je Luka Šebetić.

Smatra da je Kiel u Sparkassen Areni "gotovo pa nepobjediv".

Njihova igra u mnogome počiva na učinku sjajnog Domagoja Duvnjaka i kada bi mi nekako uspjeli zaustaviti Duleta napravili bi veliki dio posla k mogućem iznenađenju. Kielu su se pridružili Lacković o čijem rukometnom znanju ne treba trošiti previše riječi ali i koji nema pravo nastupa u Ligi prvaka, te Ilija Brozović kojega jako dobro poznajemo iz Zagreba i reprezentacije i koji je odličan dečko i još bolji rukometaš, dodao je Šebetić.