Perišiću samo žuti karton nakon napada na igrača Juventusa

Unatoč dvama pogocima Marcela Brozovića i jednim Ivana Perišića, nogometaši milanskog Intera ipak nisu prošli u finale Talijanskoga kupa.

U uzvratu na svojem San Siru nadoknadili su zaostatak od 0:3 iz prve utakmice u Torinu, međutim dalje je prošao Juventus boljim izvođenjem jedanaesteraca 5:3.

Brozović je zabio vodeći pogodak u  18. minuti, a u 49. je pogodak za 2:0 postigao Perišić na dodavanje Edera. U 82. minuti Barzagli ruši Perišića, a s bijele točke je bio precizan Brozović za nagovještaj čuda. U produžecima nije bilo golova, a u izvođenju penala Brozović je još jednom bio precizan, ali je Inter finala koštao promašaj Palacia nakon što je svih pet igrača Juventusa pogodilo mrežu.  
Važnost utakmice ostavila je traga i na našim reprezentativcima. Tako je Perišić nakon svega dobrog što je napravio tijekom dvoboja pri kraju regularnih 90 minuta dobio žuti karton zbog nesportskog ponašanja. Startao je na Juana Cuadrada, a nakon ga i primio za vrat i bacio na travu.

Imao je sreće što nije dobio crveni karton, no portali su jedva dočekali sliku s Perišićevom rukom oko Kolumbijčeva vrata.