SEHA: Zagrebaši drugi put u osam dana izgubili od Veszprema

U svojem 16. nastupu ove sezone u regionalnoj SEHA ligi rukometaši PPD Zagreba nisu uspjeli iznenaditi mađarski Veszprem. U gostima kod vodeće momčadi lige i branitelja naslova Zagrebaši su izgubili 38:27.

Mađarska momčad dominirala je od samoga početka te je na odmor otišla s prednošću od šest pogodaka (18:12). Početkom drugog dijela hrvatski prvak uspio se približiti na samo dva pogotka zaostatka, ali Veszprem nije dopustio Zagrebašima da se vrate u utakmicu kao prije osam dana te je na kraju slavio s uvjerljivih 11 pogodaka razlike.

Najbolji u zagrebačkim redovima bili su Domagoj Pavlović s devet pogodakai Luka Šebetić s pet, a Veszprem je predvodio Cristian Ugalde sa sedam pogodaka. Renato Sulić dodao je četiri pogotka, Ivan Slišković dva, a Mirko Alilović nije branio.

Oba sastava već prije su osigurala nastup na završnom turniru koji će se održati u Varaždinu od 1. do 3. Travnja. PPD Zagreb je trenutačno treći s 36 bodova iz 16 utakmica, a Veszprem je vodeći s 43 boda iz 15 utakmica. Drugo mjesto drži Vardar s 40 bodova iz 16 dvoboja, a četvrto Meškov iz Bresta s jednakim učinkom kao i PPD Zagreb. O trećem mjestu tako će u izravnom dvoboju 8. ožujka odlučivati PPD Zagreb i Meškov.