Kostelić: Ne volim opraštanja, no koljeno sve više boli

Posebno priznanje za suradnju s medijima na dodjeli godišnjih nagrada Hrvatskoga zbora sportskih novinara (HZSN) pripalo je Ivici Kosteliću.

Naš najtrofejniji skijaš osobno je došao u Zagreb usred skijaške sezone primiti nagradu ceha sportskih novinara te izazvao najveću pažnju nazočnih.

Kostelić se priprema za utrku Svjetskoga kupa u Kranjskoj Gori, možda i posljednjoj u karijeri. Iako još nije spreman prekinuti s profesionalnim skijanjem, svjestan je da će u sljedećim mjesecima morati donijeti odluku.

Ne volim opraštanje. U ovom slučaju je to opraštanje od jednog dijela mojeg života koji mi je dosad bio sve. Od 7. godine života isključivo se bavim skijanjem, rekao je Kostelić za Hrvatski radio i priznao da će mu biti veoma teško donijeti tu odluku.

Skijanje je moj život i uvjeravam vas da bi, da nije zdravstvenih problema, vjerojatno skijao do sljedećih Zimskih olimpijskih igara 2018. godine. No, koljeno sve više boli i svjestan sam da ću uskoro morati donijeti neke odluke. Priznat ću vam da me ipak jako privlači mogućnost da još jednom odskijam utrku Svjetskog kupa na Sljemenu, rekao je Kostelić.