Mamić strog nakon pobjede: Ne mogu više svima davati priliku

Dinamo je u zadnjoj utakmici 24. kola hrvatskog prvenstva pobijedio Split 1:0, ponovno odmaknuvši drugoplasiranoj Rijeci, koja je u subotu nadvisila Hajduk,  na pet bodova.

Trenutak inspiracije Marka Pjace je riješio danas utakmicu i to je razlika između Dinama i ostatka lige, tako da im čestitam na pobjedi, rekao je nakon utakmice trener Splita Goran Sablić, na što je trener Zagrepčana Zoran Mamić nastavio: Hvala na čestitkama i svaka čast Splitu na tvrdoj utakmici. Ostvarili smo tešku i važnu pobjedu, a Split je bio čvrst, stabilan i kompaktan kakav smo i mislili da će biti. Stvarali smo pritisak, imali par prilika koje nismo iskoristili, a u nastavku nismo bili tako organizirani i radili su nam dosta problema, rekao je trener hrvatskog prvaka na početku, a onda je bio strog i prema sebi.

Mislim da sam i ja danas pogriješio u nekim idejama, a svaka škola je dobra, posebno kada se svejedno dobije. Koje pogreške? U nekim trenucima pokušavam dati svima minutažu pa nam nedostaje uigranosti, jednostavno to više ne mogu tako raditi, zaključio je Mamić.