Bilić želi Ibrahimovića!

Vodstvo engleskog premierligaša West Hama, za čijem kormilom sjedi Slaven Bilić, sprema se za senzacionalan transfer, pokušat će angažirati Zlatana Ibrahimovića.

West Ham iduće sezone seli s Upton Parka na Olimpijski stadion u Londonu, pa vlasnici kluba David Sullivan i David Gold žele počastiti navijače jednom velikom zvijezdom. Izbor je pao na napadača švedske reprezentacije i francuskog prvaka.

Čekićari su spremni ponuditi Ibrahimoviću dvogodišnji ugovor uz tjednu plaću od 150,000 eura.

Nije tajna kako će Ibrahimović na kraju ove sezone napustiti Park Prinčeva nakon što je dres PSG-a nosio zadnje četiri godine. Premda nije želio otkriti gdje će nastaviti karijeru, jednom znakovitom izjavom dao je naslutiti kako će preseliti na 'otok'.

U Parizu imam još tri mjeseca ugovor, a onda ćemo vidjeti. Je li Premierliga nešto što bih želio? Recimo samo da sam u formi,
kazao je zagonetno 34-godišnji napadač.

Engleski mediji navode kako je za usluge švedskog napadača zainteresiran Manchester United. Spominju se i Manchester City, te Chelsea. Njegov menadžer Mino Raiola još je prošlog mjeseca natuknuo kako Ibrahimovićev stil igre i fizička snaga jednostavno pripada engleskom nogometu. Međutim, u igri je i nekoliko kineskih, američkih i katarskih klubova.