Mršić nakon teškog poraza: Lokomotiv je klasa iznad nas

Cedevita je u Krasnodaru doživjela četvrti poraz u nizu, Lokomotiv je pokazao da je za klasu bolja momčad od hrvatskog prvaka, koji se raspao već nakon uvodnih 10 minuta.

Vidjeli smo dva različita nivoe ekipa. Lokomotiv, koji je jedna od najboljih ekipa u našoj grupi, zajedno s Fenerbahčeom, održao nam je lekciju. Mi nismo napravili ništa od onoga što smo se dogovorili. Jako loše smo ušli u utakmicu, prvenstveno obrambeno. Napadački je lopta išla, ali promašili smo tri zicera i pet otvorenih šuteva za tri poena, neka slobodna bacanja. No kako se igra u obrani, tako se igra u napadu. Trebamo shvatiti naše limite i respektirati ono što se dogovorimo prije utakmice, živjeti sportski i biti više ekipa, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić nakon teškog poraza.

Mislim da je u prvoj četvrtini utakmica otišla na njihovu stranu, promašili smo pet skroz otvorenih šuteva, dva zicera, a oni su pogađali teške šuteve i otišli su na veliku razliku. Poslije smo se trošili da ih stignemo, ali oni su prekvalitetna ekipa da bi ispustili tu prednost. Randolph je nezgodan, on je praktički vanjski igrač koji igra na petici, danas je odigrao odlično, rekao je Nemanja Gordić.