Nacional se učlanio u Hajduk i odgovorio HNS-u: Gomila laži!

Rat na relaciji između dva najjača hrvatska malonogometna kluba, zagrebačkog Nacionala i splitskog Split Tommya s jedne strane, te Hrvatskog nogometnog saveza s druge strane, poprimio je nove dimenzije.

Naime, na priopćenje Hrvatskog nogometnog saveza odgovorio je Nacional, koji je spomenuto ismijao i okarakterizirao kao gomilu laži i nesitina, koje nije mogao napisati čovjek zdravog razuma.

Kao što je bilo najavljivano, na putu za Dubrovnik delegacija Nacionala zaustavila se u Splitu. Cijela momčad na Poljudu učlanila se u Klub navijača Hajduka. Na Poljudu su ih dočekali čelnici Hajduka, kao i trener Damir Burić i igrači splitskog velikana.

Priopćenje Nacionala s njihove službene Facebook stranice, uz ogradu zbog teških riječi, koje smo izbacili, donosimo (gotovo) u cijelosti:

Ovaj članak sa toliko laži i neistina nije mogao napisati čovjek zdravog razuma, pa krenimo redom.

Sramota je da HNS misli da mi ovu situaciju koristimo za vlastite interese jer mi ulažemo svoje novce i želimo jednakost među jednakima. Ne mogu miševi kolo voditi.

Što se tiče gospodina Stipe Andrijaševića, pa kakve on ima veze sa futsalom osim što se okrenuo potiv Hajduka u NSSDŽ. Od svih Hajdukovih legendi uzmete onoga koji ne smije doći u Hajduk. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

Što se tiče mjesta u komisiji za člana Split Tommya koje im je ponuđeno, to je upravo ono o čemu pričamo od početka. Mjesto dotičnom gospodinu u Komisiji za futsal HNS-a ponudio je izbornik Mate Stanković i ovaj ga je odbio. Pa tko je Mate Stanković da slaže kadrovsku križaljku u Komisiji? O čemu mi pričamo sve ove dane, o tome kako je Mate Stanković sve izrežirao. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

Što se tiče obećanja Ive Zokovića oko sponzora lige, činjenica je da je organiziran sastanak čelnog čovjeka saveza sa splitskom tvrtkom Tommy i upravo je savez odbio tu suradnju za sponzorstvom prve lige. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.

Što se tiče lopti, svima je jasno da su lopte sponzorski riješili naše kolege iz klubova prve lige a u HNS-u nitko niti nezna kako se zove čovjek koji sve te lopte donira. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.

Što se tiče organizacije u futsalu za žene, glavni teret organizacije sva tri turnira odradili su Ivo Zoković i Romeo Čižmešija sa organizatorima u Zadru, Poreču i Zagrebu. Dakle tog famoznog Antonija Pavovića nikad nitko nije vidio na kilometar brlizu iste te organizacije turnira za žene. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

Što se tiče naših frustracija oko neimenovanja našeg člana u Komisiju, tu se netko opasno zaigrao. Nacionalu je posljednjih dana nuđemo mjesto u komisiji i to "opet" preko Mate Stankovića i preko gospodina Borisa Durlena. Iz Nacionala smo im se zahvalili na tome i mailom obavijestili HNS da nas takva komisija ne interesira. Gospodine Pacak, nas ne pucaju frustracije kao tebe jer smo ponosni na svoj klub i njegove rezultate a upravo je ovo priopćenje u ime HNS-a pisao ************ ********. Da gospodine Pacak, pametnome dosta i upravo ste vi jedan ***** ************ ******** koji manipulira sa javnošću a i sami ste svjesni da ste odavno izgubili svaku vjerodostojnost.

A kadrovsko jačanje komisjje je nešto što graniči sa zdravim razumom.

Gospodine Pacak, iznijeli ste niz laži i neistina, može vas biti sram zbog svega iznesenog. Obmanjujete javnost kako bi pljuvali po nama, zato vam poručujemo da **** ******** ******** sa najmilijima. Od tamo ste ih i donijeli. Sramota!