Nacional Zagreb učlanjuje se već večeras u Hajduk

Nakon što je Izvršni odbor Hrvatskoga nogometnog saveza smijenio s dužnosti člana Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Ivu Zokovića, predsjednika Plenuma klubova 1. HMNL, u znak podrške dugogodišnjem sportskom radniku među prvima je reagirao FC Nacional Zagreb, najveći rival Zokovićeva FC Split Tommyja s kojim se bori za titulu prvaka države.

Zagrebački je klub u srijedu na svojoj Facebook stranici velikim slovima objavio "HNS lakrdija" i "sramota" te najavio: Naredni tjedan cijeli Nacional Zagreb će se učlaniti u Hajduk, a nakon toga čekamo udar na naš klub.

Na službenoj Hajdukovoj stranici je objavljeno da će se igrači i članovi vodstva Nacionala umjesto sljedeći tjedan u Hajduk učlaniti već večeras u 20 sati. Naime, u petak igraju prvenstvenu utakmicu protiv Squarea u Dubrovniku te će iskoristiti priliku pa na proputovanju kroz Split stati na Poljudu. Najavljeno je da će ih u Odjelu za članstvo dočekati čelnici Hajduka.Iz HNS-a još nisu obrazložili zašto su u utorak na Izvršnom odboru Zokovića razriješili članstva u Komisiji za mali nogomet i nogomet na pijesku. Iz Split Tommyja tvrde da je odluka donesena nakon Zokovićeve inicijative da se kompletni FC Split Tommy učlani i pruži potporu HNK Hajduk Split.