Modri vjeruju u sportsku odluku: Zaslužili smo igrati u četvrtfinalu

Dinamo je golovima Gojaka i Brekala pobijedio Anderlecht 2:0 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka gdje ih 8. ožujka na Maksimiru čeka utakmica protiv Barcelone. To jedina varijanta o kojoj trener momčadi Mario Cvitanović i njegovi igrači razmišljaju, a o nikakvoj suspenziji ne žele ni pomišljati.
 
Ne želimo ni razmišljati o tome i uvjereni smo da ćemo 8. ožujka istrčati na Maksimir i pred tisućama naših navijača igrati protiv Barcelone. Došlo je do pogreške, to nitko ne negira i snosit ćemo kaznu, ali kažnjavati ove mlade ljude koji su na terenu pokazali koliko su dobri nema smisla i nikako nije u duhu sporta i drugih vrijednosti koje UEFA promiče. Dinamo zaslužuje svoje mjesto u četvrtfinalu, zaslužujemo igrati protiv Barcelone i svi skupa vjerujemo da će UEFA prepoznati kako nije u duhu sporta izbaciti momčad koja je na terenu prošla dalje, rekao je Civtanović i dodao: Izbacivanjem bi poslali apsolutno pogrešnu poruku svim mladim ljudima koji se bave sportom.
 
Slično razmišlja i Filip Benković koji je s kapetanskom trakom vodio Modre do pobjede u Bruxellesu: Na terenu smo pokazali da smo bolji, odigrali smo još jednu kvalitetnu utakmicu i zaslužujemo biti u četvrtfinalu. Ova generacija je osvojila hrpu turnira i trofeja, svi smo i u reprezentaciji gdje smo također ostvarili odlične rezultate i utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone na Maksimiru bi svakako bila kruna, ostvarenje sna i ne želimo ni razmišljati o bilo čemu drugome.