Osijek: Košarkašice pozvale navijače na dvoboj s Nizozemkama

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić i župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić primili su košarkašice i članove stručnog stožera hrvatske reprezentacije koja će u srijedu 24. veljače u Osijeku odigrati kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2017.

Hrvatice u Osijeku igra posljednju domaću kvalifikacijsku utakmicu protiv Nizozemske. Utakmica će biti još jedna sportska poslastica za sve ljubitelje košarke u Osijeku. Djevojke su pohvalile uvjete za treninge kao i smještaj te potpisale loptu koja ostaje Osijeku za uspomenu na žensku reprezentaciju.

U Osijeku je zasad sve super, nadam se da će tako biti i dalje. Za zahvalu vama, želio bih da u srijedu odigramo odličnu utakmicu i upišemo pobjedu, naravno veću od devet razlike, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Braslav Turić.

Kapetanica Jelena Ivezić je u ime reprezentacije županu Šišljagiću i gradonačelniku Vrkiću poklonila potpisani dres hrvatske reprezentacije s brojem 12. Djevojke su također dobile poklone Grada Osijeka, a županu je posebno bilo drago uručiti slavonski šal kapetanici hrvatske reprezentacije.

Kvalifikacijska utakmica između Hrvatske i Nizozemske igra se u srijedu u dvorana Gradski vrt s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan.