PPD u Veszpremu: Imamo dovoljno motiva (14.55, HRT 4)

Pred rukometašima PPD Zagreba dvoboj je 12. kola Lige prvaka u kojemu će hrvatski prvaci u nedjelju gostovati u mađarskom Veszpremu. Dvoboj s aktualnim viceprvacima Europe prenosimo na našem Četvrtom programu od 15 sati.

Zagrebaši su u Mađarsku doputovali u subotu gdje su odradili trening i upoznali se s dvoranom.

Trener PPD Zagreba Veselin Vujović zadovoljan je što na raspolaganju ima kompletnu momčad nakon što ih je pokosila viroza u Subotici. Mislim da se nemamo razloga bojati Veszprema, bez obzira što su oni kvalitetom svojih igrača i činjenicom da igraju u svojoj dvorani ipak veliki favoriti. Mislim da imamo i dovoljno motiva i kvalitete i mogućnosti za iznenađenje. Volio bih da odigramo jednu dobru utakmicu, rekao je Vujović.

Domagoj Pavlović istaknuo je kako se on i suigrači još sa žaljenjem sjećaju izgubljenih bodova u međusobnoj utakmici u prvom dijelu sezone u Zagrebu.

Da nabrajamo pojedince Veszprema i govorimo o njihovoj individualnoj kvaliteti mislim da i nema osobitog smisla. Na svakoj su poziciji duplirani igračem visoke kvalitete i jedna su od najjačih ekipa ovog natjecanja. Dobra je vijest da su se nama vratili golmani, a recept je čvrsto i agresivno u obrani, a strpljivo i pametno u napadu, rekao je Pavlović.