Burić: Vidjeli ste sve, svaki dodatni komentar je suvišan

Trener Hajduka Damir Burić bio je razočaran nakon poraza od Lokomotive 1:2 u Kranjčevićevoj. Posebno je bio nezadovoljan travnjakom na kojem se igrala utakmica.

Čestitke jednim i drugima na igranju u ovakvim uvjetima. Čestitam Lokomotivi na pobjedi. U prvom poluvremenu imali smo u fazi organizacije napada i osiguranju napada problema što je Lokomotiva dobro iskoristila. Korekcije su bile, bilo je bolje, no morali smo lovili rezultat. Momcima ne zamjeram ništa u drugom poluvremenu, dali su sve od sebe, rekao je Burić.

Prokomentirao je i situaciju u kojoj je Tino Sven Sušić isključen. Hajdukov nogometaš ošamario je Prengu u jednom naguravanju i dobio izravni crveni karton. Tino je malo lakše zapaljive prirode. Reagirao je jer je bio isprovociran. Prengi mu se unio u lice, rekao je Burić.

O sudačkim (ne)odlukama, zašto Jerko Leko u 73. minuti nije dobio drugi žuti karton, kao i zašto nije dosuđen kazneni udarac nakon što je Borna Barišić u kaznenom prostoru Lokomotive igrao rukom, samo je odgovorio: Vidjeli ste sve, svaki dodatni komentar s moje strane bio bi suvišan.