Mršić nakon trećeg uzastopnog naslova: Sjajna atmosfera!

Cedevita je u sjajnoj atmosferi zadarskog Višnjika u reprizi prošlogodišnjeg finala pobijedila Zadar sa 70:74.

Tako su Zagrepčani obranili naslov, već treći put zaredom pobjednici su Kupa Krešimira Ćosića.

Super završnica Kupa, prekrasna atmosfera, odlično za košarku. Bili smo dobri u obrani, cilj je bio da ih ostavimo ispod 70 poena, na kraju su došli do 70 samo zbog naših izgubljenih lopti. Pullen nas je jučer doveo u ovo finale, teško mu je zbog konstitucije igrati dobro dan za danom, no danas su drugi dečki izvukli stvar, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

Čestitam Cedeviti, pokazala je kvalitetu više, a mi smo se borili do samog kraja. Utakmica je završila pobjedom Cedevite u dva poteza. Smatrao sam da ovu utakmicu ne može odlučiti vanjski šut, no Pilepić je upravo njime odlučio. Nismo imali snage, trebali smo više napadati Bilana, koji je imao dosta prekršaja, a mi smo previše napadali izvana. No što je tu je, odigrali smo dobru utakmicu. Zadar je grad košarke, ovakav ambijent se može vidjeti samo u Zadru,
istaknuo je trener Zadra Ante Nazor.

Zasluženo smo pobijedili. Naš cilj bio je kontrolirati utakmicu, ne dopustiti Zadru neku seriju, jer u ovoj atmosferi neka serija 8-0 ili 10-0 bi nas pokopala, kaže kapetan Cedevite Miro Bilan.