Osvrt na sezonu: Doigravanje izmaknulo za nekoliko bodova

Hokejaši Medveščaka odradili su posljednji trening u ovoj sezoni. Do kraja regularnog dijela natjecanja ostale su im još dvije utakmice. Nažalost, cilj nije ostvaren, a to je plasman u doigravanje KHL-a.

Cilj je bio doigravanje, ali nažalost nismo uspjeli. Sve u svemu, mislim da ima puno ponosa u ovoj sezoni. Svi su se trudili i uvijek dali sve od sebe, rekao je Tom Zanoški, miljenik zagrebačke publike još iz EBEL-a.   

I trener Medveščaka Gordie Dwyer zadovoljan je sezonom. Bilo mu je to prvo iskustvo u KHL-u, kao i prvi pravi trenerski angažman.  

Bili smo vrlo izjednačeni s ostalim klubovima. Na početku sezone skupili smo dosta bodova na domaćem ledu i imali smo dobre izglede za ulazak u doigravanje. U gostima smo izgubili neke utakmice koje smo trebali pobijediti i mislim da nas je to stajalo doigravanja, rekao je Dwyer.

Za Medveščakov portal predsjednik kluba Damir Gojanović je izjavio: Zadovoljan sam sezonom. Ne bih govorio istinu kad bih rekao da nisam žalostan jer nismo uspjeli izboriti doigravanje, no sezonom ne mogu biti nezadovoljan. Ove sezone gledali smo vrhunski hokej zahvaljujući našoj novoj momčadi.