Pogledajte kako je Hajduk proslavio 105. rođendan

Nogometni klub Hajduk danas slavi 105. rođendan. Slavi se danas po cijeloj Dalmaciji, a da je Hajduk još itekako popularan i važan dio Splita i Dalmacije pokazuje i rastući broj članova kluba koji se do danas popeo preko 20.000.


Obilježavanje godišnjice počelo je misom za Hajduka u crkvi sv. Ante na Poljudu, a nastavljeno je polaganjem vijenaca na spomen ploču na sjevernoj tribini Poljuda za sve navijače i članove Hajduka poginule u Domovinskom ratu. Položeni su i vijenci na Hajdukovu grobnicu u znak sjećanja na sve nogometaše, trenere i dužnosnike koji počivaju na splitskom groblju Lovrinac. 

Središnja proslava 105. obljetnice: Hajduk je simbol Hrvatske

U 13.30 otvoren je Hajdukov Fan shop u terminalu Trajektne luke Split, Gat Sv. Duje 1 gdje je potpisan i novi veliki sponzorski ugovor sa Splitskom bankom te je održan veliki domjenak za uzvanike.Slavljenik Hajduk na punom Poljudu pobijedio Slaven

Šlag na slavljeničkoj torti Hajduka je pobjeda nad Slaven Belupom u utakmici 22. kola domaćeg prvenstva. Splićani su slavili 2:0, a za dodatni slavljenički ugođaj priređen je veličanstveni vatromet.