Druga diploma za europskog prvaka Možnika: Radi i na doktoratu!

Aktualni prvak Europe na preči, hrvatski gimnastičar Marijo Možnik diplomirao je i na drugom fakultetu.

Nakon što je 2011. diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, danas je na promociji u Splitu proslavio i diplomu Stručnog studija sportskog menadžmenta na Aspiri. Taj studij upisao je za vrijeme apsolventske godine na KIF-u i sve riješio u roku.

Ponosan sam što sam i ovo uspješno priveo kraju. Nije mi zadavalo previše muka, jer to me stvarno zanimalo. Moje formalno obrazovanje je sada završeno, ali ne mogu obećati da jednog dana neću možda opet nešto upisati. Sada sam odslušao predavanja za doktorat na KIF-u, trenutačno radim na projektu doktorata i nadam se da ću kroz dvije godine i to dovršiti. Nastavljam kao i do sada raditi na KIF-u, ali i maksimalno trenirati, rekao je Možnik.

Vlasnik zlatne medalje na preči s Europskog prvenstva u Montpellieru 2015., novu sezonu će otvoriti krajem ožujka nastupom na Svjetskom kupu u Dohi.

Nakon toga u me čekaju turniri u Ljubljani, Osijeku, Varni, pa krajem svibnja Europsko prvenstvo u Bernu koje je meni najvažnije natjecanje. Ipak tamo idem braniti zlato, zaključio je Možnik.