Šeik spreman na sve: PSG nudi Neymaru 40 milijuna eura godišnje

Vodstvo francuskog nogometnog prvaka Paris Saint-Germaina ponudilo je brazilskom majstoru Neymaru čak 40 milijuna eura godišnje plaće čime bi postao najplaćeniji nogometaš na svijetu.

PSG je spreman platiti Barceloni 190 milijuna eura odštete, a Brazilcu nevjerojatnih 160 milijuna eura za četverogodišnji ugovor, prenose brazilski mediji. Nagađa se kako bi ugovor s odštetom, plaćom i bonusima ukupno iznosio oko 400 milijuna eura.

Francuski mediji pišu kako vlasnik pariškog kluba šeik Nasser Al-Khelaifi obožava brazilskog majstora i sve će učini kako bi ga doveo na Park Prinčeva.

Neymarov sadašnji ugovor s Barcelonom traje do lipnja 2018. i Brazilac već mjesecima pregovara s Barcom oko novog ugovora. Navodnu mu Katalonci nude 16 milijuna eura po sezoni, što je četiri milijuna eura manje od sadašnje plaće Lea Messija.

Veliko zanimanje pokazali su i Real Madrid te Manchester United. No, čini se kako Brazilac ima samo jednu dvojbu. Ostati na Camp Nou ili preseliti u Pariz.

Vjerujem kako će Neymar ipak ostati u Barceloni. Međutim, odluči li se na odlazak nema šanse da preseli u Real Madrid. Nije on Juda, poručila je bivša legenda Barcelone Hristo Stoičkov.