Usprkos lošem terenu Inter i Dinamo ipak igraju

Inter i Dinamo u Zaprešiću odgođenom utakmicom četvrtfinala Hrvatskoga kupa otvaraju nastavak sezone.

Uvjeti u Zaprešiću daleko su od idealnih, jer obilna kiša padala je tijekom noći i jutra te natopila travnjak. Na Facebook stranici Intera ujutro je pisalo da će se "utakmica teško odigrati". No službene osobe došle su na molbu kluba nešto ranije u provjeru stanja travnjaka  i u 15 sati i 10 minuta glavni sudac je nakon konzultacija s kapetanima obje momčadi odlučio - utakmica se igra.

Ranije je za HRT Josip Brezni najavio da će suci i predstavnici klubova na pregled terena izaći već u 15 sati.Iza vodstva maksimirskog kluba buran je dan. U utorak je Zdravko Mamić na konferenciji za medije pod pritiskom nove optužnice iz USKOK-a izjavio da više nije izvršni predsjednik Dinama. Rekao je da je takvu odluku donio kako bi Dinamo mogao nesmetano ići u budućnost.

U sjeni njegove konferencije prošla je i najava utakmice s Interom pa je trener Dinama Zoran Mamić pred novinarima bio tek pet minuta. Još je jednom ponovio da su njihove ambicije obrana naslova prvaka i osvajača Kupa. No hoće li u nastavku sezone imati jaču potporu s tribina, onih navijača koji su dosad zbog Zdravka Mamića bojkotirali Dinamove utakmice, tek će se vidjeti.

Bad Blue Boysi su po forumima najavili dolazak u Zaprešić, a na svojoj Facebook stranici pozvali su navijače na dvoboj s Interom uz poruke: Vrijeme je da se krene, nitko nas nikada neće zaustaviti! i Zaprešić te zove, odazovi se na poziv jednom se živi!