Karabatić: Ako ne pobijedimo, bit će nam teško

Rukometaše PPD Zagreba u srijedu u rasprodanoj Areni očekuje dvoboj s PSG-om u 11. kolu Lige prvaka.

Utakmica se igra u 18.45, uz prijenos na HRT 4, a rukometaši iz Pariza doputovali su danas u Zagreb.

Naravno da svakoj ekipi koja dođe ovdje igrati pred punom Arenom nije lako, ne igra se svaki dan pred 15.000 ljudi, tako da sigurno neće ni njima biti la-ko. Moramo biti borbeni, odraditi svoje zadatke u obrani pa će i u napadu sigurno biti lakše, izjavio je vratar Zagrebaša Ivan Stevanović

Ključ bi trebao biti zaustaviti njihov snažan napad predvođen Nikolom Karabatićem, a u napadu biti što strpljiviji i precizniji, rekao je desni vanjski PPD-a Luka Šebetić.

Zagreb je na krilima uspjeha reprezentacije u Poljskoj, euforija je velika, bit će puna dvorana. Naš problem je što nismo bili zajedno dva mjeseca, 11 igrača je bilo s reprezentacijom, no s obzirom da želimo na Final Four, to nam ne može biti opravdanje. Moramo se pripremiti i po mogućnosti pobijediti, izjavio je bivši hrvatski reprezentativac i igrač PSG-a Igor Vori uoči dvobja s PPD Zagrebom. 

Bit će to važna utakmica i za nas i za Zagreb. Želimo završiti prvi u grupi tako da nam je važna pobjeda. Moramo pobijediti, inače će nam biti teško. Bit će to lijepa utakmica, najavio je susret u rasprodanoj Areni najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić.