Vujović najavio PSG: Žele li pobjedu, morat će za nju i krvariti!

Rukometaši PPD Zagreba u utakmici 11. kola Lige prvaka dočekuju Paris Saint Germaina. Dvoboj hrvatskog i francuskog prvaka je u srijedu 10. veljače od 18.45 u Areni Zagreb, uz prijenos na našem Četvrtom programu.

Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja spada u dva ili tri glavna favorita za osvajanje Lige prvaka. Pariz je sjajna ekipa, dobro pokrivena na svim pozicijama i mislim da je suvišno trošiti previše riječi o tome otkuda prijeti opasnost u momčadi u kojoj igraju Karabatić, Hansen, Narcisse, Abalo, Vori ili Omeyer, rekao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Optimizma mu ne nedostaje: Naša je šansa u nama samima. Mi nemamo to pravo da se nekoga bojimo pred 16 tisuća naših navijača, dapače naša je obveza da pred našom publikom pokažemo da smo prava ekipa i da pokušamo kreirati još jedan veliki rezultat.

Vujović je sa svojim igračima prošli tjedan odradio mini pripreme u Ivanić Gradu kako bi nadoknadili vrijeme koje nisu mogli bili zajedno zbog reprezentativnih obveza. Nakon dugih i teških ozljeda vraćaju se Stipe Mandalinić i Josip Valčić. No, Vujović je uvjeren da se pravim pristupom može iznenaditi favorizirani PSG.

Od prve minute moramo nastupiti drsko i bezobrazno, ući čvrsto u svaki duel s njima i pokazati im da se u Zagreb ne dolazi na izlet. Moramo Parizu jasno dati do znanja da ako žele pobjedu moraju za nju dobro krvariti. Ako ne mislimo muški ulaziti u prekršaje, ako se mislimo prepasti Omeyera i Karabatića onda smo svoju priču završili prije nego li je ona uopće i počela. Vjerujte mi da ovo ne pričam radi javnosti već isključivo zbog mojih igrača, dodao je Vujović.

Vrataru PPD Zagreba Filipu Iviću posebno je drago što su par dana prije utakmice gotovo sve karte prodane.

Nama igračima zvone telefoni po cijeli dan i svaki od nas da ima još sto ulaznica viška mislim da bi ih vrlo lako podijelio. Vjerujem da ćemo uz pomoć navijača odigrati na vrhunskom nivou i da nitko neće požaliti što je došao na našu utakmicu, rekao je Ivić i dodao: Pariz spada u top pet ekipa svjetskog rukometa, ali bez obzira na veliki respekt koji imamo prema njima siguran sam da ćemo odigrati pravu utakmicu, da ćemo biti borbeni kako je to trener i naglasio i da na kraju nikoga nećemo razočarati.