Hajduk okreće novu stranicu svoje povijesti

Nakon četiri godine Goran Milović odlazi s Poljuda. Kapetan Bilih zaplovit će u inozemne nogometne vode. Za kineski Chonqqing Linfon trebao bi potpisati 9. veljače na tri godine. Emotivan i dirljiv bio je jučerašnji oproštaj od suigrača u turskom Beleku, gdje je Hajduk na pripremama.

Mislio sam da ću se ležerno oprostiti od suigrača, ali kad sam došao među njih, kad su mi sportski direktor i trener zahvalili i kad su mi suigrači zapljeskali, suze su krenile same od sebe, nisam ih mogao zaustaviti, rekao je Milović.

U prijelaznom roku Hajduk je osim Milovića transferirao još 2 igrača. Mijo Caktaš karijeru nastavlja u ruskom Rubin Kazanu, a dugopoljski dijamant Andrija Balić u talijanskom Udineseu. Ukupna svota transfera poslovna je tajna, zbog ugovorne klauzule kod Milovića, no riječ je o višemilijunskim iznosima. Dobrom zaradom, kažu, Hajduk je financijski napokon spašen.

S novim kapetanom Lovrom Kalinićem, koji ostaje na Poljudu, Hajduk okreće novu stranicu svoje povijesti, u kojoj će se zasigurno manje govoriti o financijskim problemima, a više o sportskim rezultatima i trofejima, koje svi Hajdukovi navijači toliko željno iščekuju.