Više tisuća Mostaraca dočekalo Karačića

Više od 5.000 Mostaraca dočekalo je u središtu grada brončanog rukometaša Igora Karačića koji je izrazio oduševljenje što mu je rodni grad pripremio svečani doček te prenio žaljenje što i njegov suigrač iz reprezentacije Marino Marić nije mogao biti zajedno s njim.

Imao sam doček u Zagrebu, imao sam doček Splitu, ali nisam očekivao ovoliko ljudi u mojem Mostaru i svima vam od srca hvala, izjavio je Karačić na dočeku u ponedjeljak navečer.

Okupljenim navijačima prenio je pozdrave od svojih suigrača i stručnog stožera od Ivana Balića do Domagoja Duvnjaka te napose od sugrađanina Marića, koji je također karijeru počeo u Zrinjskom, a koji zbog klupskih obveza nije mogao doći u Mostar. Pri tome je naveo kako je Marić jako želio doći u Mostar, ali je zbog klupskih obveza morao u Njemačku u svoj klub.

S Marinom sam proveo prekrasne trenutke u Poljskoj na putu do ovog uspjeha. Oči su mu bile pune suza kada je čuo da Mostar priprema doček, a on ne može doći, dodao je Karačić.

Zajedno s publikom zapjevao je pjesmu Mate Bulića Tiho, tiho teče Neretva za koju je rekao da su je Kauboji stalno pjevali u svlačionici nakon svake utakmice pa je postala i svojevrsna himna.