[VIDEO] Rukometaši složni: Zaslužili smo pobjedu i broncu!

Zaslužili smo medalju. Bilo je svega, od fantastičnih trenutaka do ne tako dobrih, ali to je sport, to je turnir, rekao je Domagoj Duvnjak nakon osvajanja bronce na Europskom prvenstvu u Poljskoj i dodao: Čestitke dečkima na pokazanom karakteru. Teško je poslije poraza u polufinalu doći do medalje. Nema veze ako nas i zovu brončanima.

Ivan Slišković je rekao da je odlučujuća utakmica za broncu protiv Norvežana bila teška. Presretni smo! Hvala svima koji su nas bodrili, posebno onima koji su došli i vjerovali u nas, iako nismo ušli u finale, rekao je Slišković.

Iako je Duvnjak službeno proglašen najboljim igračem današnjeg dvoboja, najveće zasluge pripadaju vrataru Ivanu Stevanoviću. Golmani praktično žive od samopouzdanja. Sigurno je da je to i za ekipu važno da ima sigurnost. Sretan sam ja i nadam se i oni s medaljom, rekao je Stevanović.

Manuel Štrlek se našao u najboljoj momčadi Europskog prvenstva na lijevom krilu, no momčad stavlja na prvo mjesto: Zadovoljan sam što sam odigrao odlično prvenstvo, no to je nevažno, odmah bih to mijenjao za sjajniju medalju.

Igrali smo na rezultat i kontrolirali cijelu utakmicu. Bilo je malo krize na početku drugog dijela. Stevanović je dobro obranio, Horvat postigao par golova, odlijepili smo se i eto – zaslužena bronca, rekao je Ivan Čupić.