Florentin Matei na korak od Rujevice

Prema još neslužbenim informacijama završni razgovori u Bukureštu uspješno su privedeni kraju i 22-godišnji krilni napadač, donedavno član ukrajinskog prvoligaša Volyna iz Lutska, Florentin Matei, pojačat će Bijelu momčad.

Pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance marljivo skuplja nagradne milje. Posljednje koje je napravio donijele su i konkretan rezultat. Prema još neslužbenim informacijama završni razgovori u Bukureštu uspješno su privedeni kraju i 22-godišnji krilni napadač, donedavno član ukrajinskog prvoligaša Volyna iz Lutska, Florentin Matei, pojačat će Bijelu momčad.  

Ne dođe li do naglog obrata, Matei bi se na Rujevici trebao pojaviti tijekom ponedjeljka. Od potpisa ugovora dijeli ga liječnički pregled nakon kojeg bi ova informacija trebala dobiti i službenu potvrdu.

Angažman Mateia nije bio nimalo lak zadatak. Još za vrijeme priprema u Dubaiju Mance je naznačio kako se Rijeka za naklonost, tada još neimenovanog Rumunja, "bori s velikim morskim psima". Prema ukrajinskim medijima u igri su između ostalih bili španjolski Espanyol, turski Sivasspor, talijanska Fiorentina te kao najnoviji interesent ukrajinski Šahtar. No Matei će, prema svemu sudeći, karijeru nastaviti na Kvarneru.