Rasprodan charter za polufinale sa Španjolcima

Pulska putnička agencija Uniline, službena agencija Hrvatskog rukometnog saveza, u samo par sati od veličanstvene pobjede Hrvatske nad Poljskom rasprodala je trodnevne aranžmane charterom za Krakow za predstojeće polufinale Europsko prvenstvo protiv Španjolske.

Ni sat nakon pobjede Hrvatske nad Poljskom na našem webu u srijedu navečer je odmah krenula prodaja ili bolje rečeno euforija poziva navijača zainteresiranih za put u Poljsku te smo u četvrtak do podne praktički prodali svih 180 mjesta u charteru za Krakow odnosno sveukupno više od 500 ulaznica za polufinalnu utakmicu u petak, izjavio je direktor Unilinea Boris Žgomba.

Osim charterom, koji iz Zagreba kreće u petak ujutro za Krakow i vraća se u nedjelju navečer, Unilineove programe za Krakow s ulaznicama za utakmicu kupili su i oni koji će na put vlastitim automobilom ili nekim drugim prijevozom.

Do utakmice s Poljskom prodali smo ukupno oko 500 ulaznica navijačima iz Hrvatske, da bi sada samo za Španjolsku prodali i nešto malo više od toga, a već punimo i dodatni charter koji će ići u nedjelju ujutro iz Zagreba i koji će ako budemo u finalu biti prepun, a i ako se budemo borili za treće mjesto bit će dosta putnika, ističe Žgomba.

Poručuje da će bez obzira na slobodna ili popunjena mjesta u charteru, ulaznice za utakmice nastaviti prodavati kako se budu oslobađale od prijašnjih rezervacija za neke druge reprezentacije, dodajući da onima koji putuju u petak u Krakow charterom u aranžmanu nude smještaj, razglede i posjetu Auschwitzu, a i svima drugima koji im se jave za ulaznice mogu osigurati smještaj u Krakowu.