Miočić uzvratio Werdumu: Pročitajte kako je tekla cijela rasprava

Twitter prepirka koju je sinoć počeo Fabricio Werdum nazvavši Stipu Miočića sjajnim vatrogascem dobila je nastavak. Izgleda kako mu Miočić nije ostao dužan te je iskoristio ovu priliku da Brazilcu ponudi novi datum njihova okršaja.

Najprije je Werdum poručio Stipi kako će se boriti protiv njega u bilo koje vrijeme, ali i da misli kako je on sjajan vatrogasac te je time na neki način i omalovažavao njegove borilačke vještine.

Nedugo nakon toga oglasio se i Miočić: Ok Fabricio, ajmo se boriti za vikend koji pada na Memorijalni dan. Čak ću ti i dopustiti da se za vrijeme parade voziš uz moj pojas u vatrogasnom vozilu.

Ok. Od kad sam bio dijete sanjao sam o posjedovanju vatrogaščevog pojasa, uzvratio je aktualni prvak, na što se Stipe nadovezao s time kako je mislio da je on taj koji je loš u "trash talku".

Još se ne zna što slijedi za oba borca. Po nekim bi se kombinacijama Werdum i Velasquez mogli vratiti u otprilike isto vrijeme te nastupiti u meču koji je originalno dogovoren, dok bi nam drugi razvoj situacije mogao donijeti raniji oporavak aktualnog prvaka, a samim time i njegov susret s borcem hrvatskih korijena.