Rijeka pobjedom zaključila pripreme u Dubaiju, prvi gol Gavranovića

Ostvarili su nogometaši Rijeke i drugu pobjedu za boravka na pripremama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Uvjerljivo su svladali lokalnog drugoligaša FC Dubai s 4:0.

Prvi je pogodak u bijelom dresu postigao i Mario Gavranović, koji je u sustavu 4-4-2, zajedno s Bezjakom činio napadački dvojac. Vrijedna pobjeda, ne toliko u rezultatskom smislu, koliko važna za održavanje samopouzdanja. Posebno uzme li se u obzir činjenica da je Kekova momčad i s igračem manje, nakon isključenja Zute zbog koškanja, bila kvalitetnija, demonstrirajući pojedinačnu kvalitetu, ali i momčadsku moć.

Ekipa se na Kvarner vraća u utorak, a navijači će prvu prigodu uživo vidjeti Bijele imati u subotu 30. ovoga mjeseca kada je na rasporedu pripremni ogled protiv slovenskog prvoligaša Gorice.

FC DUBAI - RIJEKA 0:4
Strijelci: 0:1 Gavranović (6'), 0:2 Rasheed (24'-ag), 0:3 Bezjak (40'), 0:4 Balaj (49').
Crveni karton: Zuta (42').
FC DUBAI:  Mohammed, I. Ahmad, Rasheed, W. Khalid, Salem, Sah, K. Khalid, Abdarahman, Abdalhamed, Mousa. (još su igrali: Y. Ahmed, Hussein, O. Amhed, Kh. Khalid, Gumal)
RIJEKA: Vargić (od 46' Nevistić), Ristovski (od 57' Rebernik), Samardžić (od 66' Lucić), Mitrović (od 57' Ikić), Zuta, Roshi (od 72' Nakić), Maleš (od 46' Brezovec), Močinić (od 58' Gerald), Kajević (od 46' Collins), Gavranović (od 51' Bajić), Bezjak (od 46' Balaj).