Šebetić: Bit će teška utakmica, ali puni smo samopouzdanja

Hrvatski rukometaši na Europskom prvenstvu u Poljskoj igraju prvu utakmicu drugog kruga protiv Makedonije. Utakmica počinje u 20:30.

Nakon odlične utakmice protiv Islanda, Kauboji su dodatno motivirani da i protiv Makedonije pokažu svu svoju snagu.

Rekli smo si da nam treba jedna prava pobjeda, nešto da nas digne i odigrali smo jednu odličnu utakmicu protiv Islanda. Sad nas čeka Makedonija, drugi stil rukometa i mentaliteta. Isto će biti teška utakmica, ali pripremit ćemo se za to. Sigurno je da smo samopouzdaniji i jedva čekamo nastavak turnira, rekao je Luka Šebetić.

Makedonija je na uzbudljivi način došla do drugog kruga izbacivši Srbiju u samoj završnici. Glavni igrač im je naravno bivši igrač Zagreba Kiril Lazarov, a vodi ih bivši hrvatski reprezentativac Ivica Obrvan.

Bio bih sretniji da danas nije prva utakmica s Hrvatskom jer nakon ovog četvrtog kola mi imamo četiri dana slobodno kao i svaka reprezentacija za vrijeme odigravanja ovog drugo kruga. Međutim takva je raspored. Premalo je vremena da bi se proanaliziralo sve, ali nadam se da ćemo ono glavno uspjeti. Dosta smo umorni jer Makedonija ima relativno mali izbor igrača. Tako da se nadam da ćemo naći dovoljno rezerve i snage i biti u pravom izdanju da prije svega pružimo dobru igru, rekao je Obrvan.